top of page

Verzenden en retourneren

Als je voor 16:00u op werkdagen besteld, worden jouw knijpzakjes dezelfde dag nog verstuurd.

VERZENDKOSTEN

Momenteel verzenden wij alleen binnen Nederland en naar België. Alle orders binnen Nederland hebben gratis verzending.

LEVERTIJDEN
Als je voor 16:00u op werkdagen besteld, worden jouw knijpzakjes dezelfde dag nog verstuurd. Je krijgt een mail zodra het pakketje onderweg is, zodat je altijd kunt tracken waar het is. Het duurt ongeveer 1 tot 2 werkdagen voordat je order via PostNL binnen Nederland bij je is. 
Verzending naar België duurt ongeveer 2 tot 3 werkdagen.

 

RETOURNEREN

Als je bij Heppiekids koopt, heb je 14 dagen om te beslissen of je de knijpzakjes wilt houden. Als dat niet zo is, stuur je ons binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een mail of vul je het contactformulier in. Hierna heb je nog 14 dagen om het terug te sturen. 

Stuur je retour naar onderstaand adres.

Heppiekids
Landgoed Duivenvoorde 12

2926TE Krimpen aan den IJssel

We vergoeden de volledige kosten, inclusief de initiële verzendkosten naar je toe. Houd er rekening mee dat je zelf de verzendkosten voor het retourneren moet betalen. We storten jouw geld terug via dezelfde betaalmethode die gebruikt is om de bestelling te betalen. De knijpzakjes moeten (in perfecte staat) bij ons terug zijn voordat we het geld overmaken. Het duurt afhankelijk van je bank en betaalmethode ongeveer 3 werkdagen voor het geld weer op je rekening staat.

Let op dat je de knijpzakjes niet mag uitproberen met voedsel. Heb je het product uitgeprobeerd en ben je er op dat moment achter gekomen dat het product niet is wat je verwachtte? Neem dan alstublieft contact met ons op zodat we kunnen kijken of er een oplossing is voor het probleem. Faalt het product eerder dan verwacht? Laat dat dan ook even weten, ook dan proberen we altijd te kijken naar een oplossing!

 

 

 

Retourzendingen die niet voldoen aan de bovenstaande condities, worden niet in behandeling genomen. Indien uw retourzending ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerd wordt ontvangen door Heppiekids dan zullen deze kosten in mindering worden gebracht op het aankoopbedrag.
 

bottom of page