top of page

Heb je vragen, wil je samenwerken of heb je hulp nodig?  Op deze pagina staan antwoorden op alle meest gestelde vragen. Heb je misschien nog een vraag? Geen probleem, je kunt gemakkelijk contact opnemen via 

de mail - info@heppiekids - en Instagram DM's - @heppiekidsnl.

Helvetica Light is an easy-to-read font, with tall and narrow letters, that works well on almost every site.

 • Hoe vul ik de knijpzakjes?
  De Heppiekids knijpzakjes hebben een grote vul-opening met een sterke dubbele zipsluiting . De vul-opening kan eenvoudig gevuld worden met een lepel of een maatbeker.
 • Hoe maak ik het knijpzakje schoon?
  De knijpzakjes zijn eenvoudig schoon te maken. Je kan ze met de hand afwassen of in het bovenrek van de vaatwasser.
 • Kan ik eten invriezen in het knijpzakje?
  Ja, de knijpzakjes zijn geschikt voor de vriezer. Vul het knijpzakje en druk het overtollig lucht er uit als je het knijpzakje afsluit. We adviseren het knijpzakje plat in de vriezer te plaatsen om ruimte te besparen.
 • Wat kan ik in het knijpzakje doen?
  De knijpzakjes zijn veelzijdig te gebruiken. Je kan er van alles in doen als het maar niet te grote klontjes bevat. Het eten hoeft niet helemaal klontvrij te zijn zolang de klontjes(max 3mm) niet te groot zijn voor de tuit.
 • Is het knijpzakje wel lekvrij?
  Ja, het knijpzakje heeft een stevige dubbele zipsluiting. Bij normaal gebruik zal het knijpzakje niet lekken. Let op dat er geen voedsel tussen de zipsluiting zit en dat de inhoud niet te dik is.
 • Kan ik de knijpzakjes gebruiken voor drinken?
  Wij adviseren om de knijpzakje niet te gebruiken voor drinken. De tuit is ontworpen voor dikkere vloeistoffen. Het drinken zal er dan te snel uitkomen en zeker kleine kinderen kunnen daardoor verrast worden.
bottom of page